Mogelijkheden opdrachtgevers

Voor de  ziekenhuizen maken wij de magazines gratis; we verzorgen de opmaak, druk en verspreiding kosteloos. Ons verdienmodel zit in het werven van sponsoren/adverteerders die het interessant vinden om via de magazines  hun doelgroep te bereiken. In onderling overleg bepalen we op voorhand met ieder ziekenhuis de oplage, de frequentie, het aantal redactiepagina’s en het aantal advertentiepagina’s; dit is maatwerk.

De ziekenhuizen waar wij mee werken doen dat op bovenstaande basis. Mochten er bezwaren zijn tegen commerciële uitingen in het magazine dan kunnen wij ook alleen de vormgeving, het drukken en de verspreiding voor u regelen. Hier brengen we dan wel kosten voor in rekening. Het inkopen van advertentieruimte in een bestaande uitgave is ook een optie.

Vanuit de samenwerking zoals we die hebben met de huidige ziekenhuizen is het complete traject kosteloos. Overigens heeft het ziekenhuis als opdrachtgever altijd een veto over een advertentie. Mochten er principiële bezwaren zijn tegen een uiting dan gaat deze uiting niet mee.


Vraag informatie aan


 • Laat hieronder uw gegevens achter:

 • * velden zijn verplicht.

 • Explorare MCL januari 2017

  Explorare MCL januari 2017

  Explorare is uit! Het medisch wetenschapplijk magazine van MCL!

  Lees meer
 • Win een fantastisch wijnpakket

  Win een fantastisch wijnpakket

  Multiplus Facebook actie

  Lees meer
Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.