Mogelijkheden opdrachtgevers

Voor de  ziekenhuizen maken wij (wetenschappelijke) magazines inclusief design, druk en verspreiding kosteloos. Dit kan met hulp van sponsoren/adverteerders die het interessant vinden om via de magazines  hun doelgroep te bereiken. In onderling overleg bepalen we op voorhand met ieder ziekenhuis de oplage, de frequentie, het aantal redactiepagina’s en het aantal advertentiepagina’s. Overigens heeft het ziekenhuis als opdrachtgever altijd veto over de advertenties, mochten er principiële bezwaren zijn tegen een uiting dan gaat deze uiting niet mee.

Een andere optie is een uitgave zonder sponsoren in het magazine  in dat geval kunnen wij tegen interessante tarieven een (wetenschappelijk) magazine voor u maken. In samenspraak met u maken wij het magazine van A tot Z; design, opmaak, drukken en verspreiden.


Vraag informatie aan


  • Laat hieronder uw gegevens achter:

  • * velden zijn verplicht.

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.